İçeriğe geç

2000 Komiser Yardımcısı Alınacak!

İnceleyenisbul.net Editöryal Ekibi
Yayınlanma
Güncelleme
Okuma süresi1 dk

Bu içerik nasıl hazırlandı? İçerik, alanında uzman yazarlar tarafından hazırlanmış, güncel iş kanunu ve saha deneyimine göre incelenmiştir.

2000 Komiser Yardimcisi Alinacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) KPSS puanı ile ilk kez 2000 komiser yardımcısı alacak!

Polis yöneticisi olmak isteyen gençlere bir müjde de EGM’den geldi. Polis Amirleri Eğitimi Merkezi, lisans mezunu adaylara 11 aylık bir eğitim sonucunda komiser yardımcısı olma şansı tanıdı. Başvurular 22 Ağustos – 6 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Ön başvurular ilgili internet adresinden online olarak alınacak.

Başvuru Şartları

  • 31 Aralık 2016 tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak.

  • KPSS – P3 puan türünden en az 70 almak.

  • Eğitime girmeye hak kazanan öğrencilere 11 ay boyunca harçlık verileceğini açıklayan EGM ayrıca öğrencilerin yemek, barınma, sağlık gibi giderlerini de kendisi karşılayacak. Eğitim sonunda başarılı olanlar ise doğrudan komiser yardımcısı olarak göreve başlayacak.

Onaylı uzman

Editör

Sera Erdağı kariyer, iş dünyası, meslek rehberleri ve çalışma hayatı üzerine içerikler üretmektedir. İş arama süreçlerinden profesyonel gelişime, sektör analizlerinden meslek tanıtımlarına kadar farklı alanlarda araştırma temelli ve kullanıcı odaklı içerikler hazırlamaktadır. SEO uyumlu içerik üretimi ve dijital yayıncılık alanında aktif olarak çalışmalarını sürdürmekte; güncel, anlaşılır ve fayda odaklı içerikleriyle okuyuculara kariyer yolculuklarında rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.

Uzmanlık Alanları

Kariyerİş RehberiMeslek TanıtımlarıSektör AnalizleriKişisel GelişimProfesyonel Gelişim
316+
Yayınlanmış yazı

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar

1000

En az 3 karakter. Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanır.

Yorumlar yükleniyor...

Paylaş: