Ana SayfaHaberlerSeyyar Satılıcıların Aylık Kazançları Dudak Uçuklatıyor

Seyyar Satılıcıların Aylık Kazançları Dudak Uçuklatıyor

Seyyar satıcı deyip geçmeyin. Seyyar satıcıların aylık kazançları dudak uçuklatan nitelikte! Hepimiz işyerlerimize giderken, eve dönerken ya da alışveriş yapmak için sokağa adımızı attığımızda mutlaka bir seyyar satıcı ile karşılaşırız. Peki, hiç düşündünüz mü? Her gün gördüğünüz seyyar satıcılar günde ne kadar kazanıyor? Gelin hep birlikte bu konuyu mercek altına alalım. Seyyar satıcılık oldukça zordur. Yaz-Kış oldukça yorucudur. Ancak yorucu olduğu kadar kazançlıdır da.

Mısır Arabası

Örneğin bir mısır arabasının aylık kazancı neredeyse 18 bin TL civarındadır. Çok küçük görünse de marifeti çapından oldukça büyüktür. Bir mısır arabası hayatınızı değiştirebilir. Ancak mısır arabasının işlek bir yerde olması gerektiği ayrıntısı da unutulmamalıdır.

Seyyar Meyve Suyu Satıcıları

Bunun yanında Sıkma Portakal suyu ya da Nar suyu satan meşrubatcılar, 29 bin TL civarındadır. Geleneksel ve hiçbir zaman değişmeyen salatalık satışçıları aylık kazanç olarak bakıldığında neredeyse 8 bin TL civarındadır.

Selfie Çubuğu, Kırılmaz Cam ve Şarj Aleti

Günümüzde para getiren seyyar satıcılardan bir de cep telefonları için Selfie çubuğu, şarj aleti ve kırılmaz camdır. Neredeyse toplu taşımanın her durağında görebilirsiniz. Bu kişilerin aylık kazancı ortalama 12 bin TL civarındadır.

Seyyar Kitap Satıcıları

Kitap satıcılarının aylık kazancı da oldukça yüksektir. Bu oran neredeyse 9 bin TL’dir. Kitap satıcıları her ne kadar korsan satış yapsa da kazançları oldukça yüksektir.

Bayan Çanta Satıcısı

Günümüzde popüler olarak yapılan satışlardan biri de Bayan çanta satıcısıdır. Neredeyse her köşede bayan çantası satan seyyar satıcıları görürsünüz. Aylık kazançlar hesaplandığında 12 bin TL Kazanç söz konusudur.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar