Ana SayfaHaberlerMüjde! Nüfus Müdürlüklerine 1500 Personel Alınacak!

Müjde! Nüfus Müdürlüklerine 1500 Personel Alınacak!

Nüfus müdürlüklerine 1500 personel alınacak. Nüfus müdürlüklerine toplam 1500 personel alınacağı duyuruldu. Bununla beraber Nüfus müdürlüklerinde çalışacak olan personellere de fazla mesai verilecek. İstihdam seferberliği adı altında geçtiğimiz günlerde İŞKUR tarafından müjdeli haberler gelmişti. Nüfus Müdürlüklerine alınacak olan 1500 personele ilişkin müjde Bakan Naci Ağbal tarafından duyuruldu. Böylece Nüfus müdürlüklerinde yeni kapsamda alınacak olan personeller fazla mesai ücreti de alabilecek.

Akıllı Yeni Kimlikler Yeni İstihdam Yarattı!

Akıllı kimliklerin değiştirilmesi ile başvurular Nüfus müdürlüklerinde yığınla artmaya başladı. Hatta bazı merkezlerde yığılan başvurular nedeni ile randevu bile verilmeye başlandı. Bu durumda Nüfus müdürlüklerine çalışan personeller de fazla mesai yapmaya başladı. Yapılan yeni düzenleme kapsamında Akıllı kimlik artlarına gelen taleplerin karşılanması adına toplamda 1500 personelin alınacağı, bunun yanında mesaiye kalan personellere de ekstra mesai ücreti verileceği bilgisi verildi.

İçişleri Bakanlığı’na 1500 Kadro Başvurusunda Bulunulacak

İçişleri Bakanlığı’na 1500 sözleşmeli kadro için başvuruda bulunulacak. Artan taleplere ve ihtiyaçlara cevap verilmesi adına yeni düzenleme ile personel alımı gerçekleştirilecek. Mevcut olarak şuanda Nüfus Müdürlüklerinde çalışmalarını sürdüren personellere ilişkin olarak ta Bakan Nabi Ağbal tarafından yapılan açıklamalarda fazla mesailer içinde müjde haberi geldi ve bu konuda çalışmaların ele alındığı konusunda bilgi aktarımı yapıldı.

Konuya Benzer İş İlanları

İstanbul iş ilanları
Personel iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar