Ana SayfaHaberler200 Bin Lira Maaşla Sosyal Medya Editörü Aranıyor!

200 Bin Lira Maaşla Sosyal Medya Editörü Aranıyor!

İngiltere Kraliyet ailesinden 2. Elizabeth 200 bin lira ile çalışacak sosyal medya editörü arıyor. Katıldığı etkinlik ve davetleri paylaşacağı ve internetteki profilini yükseltmeyi amaçlayan 2. Elizabeth çalışanına yıllık 200 bin lira maaş vereceğini duyurdu.

200 Bin Lira Maaş, 33 Gün İzin

Elizabeth’in aradığı sosyal medyada uzmanının, kraliçenin etkinlik ve davetlerini halk ile doğrudan paylaşması ve internet üzerindeki etkinliğini arttırması bekleniyor. Dünya çapında ziyaretçi ve takipçi sayısının arttırılmasına yönelik aranan sosyal medya editörüne kraliçe kesenin ağzını açtı ve dolgun bir ücret vereceğini duyurdu. Britanya Monarşisinin resmi sitesinde yayınlanan ilana göre, aranan sosyal medya uzmanına 200 bin lira maaş, 33 gün yıllık izin, ücretsiz öğle yemeği ve ikramiye hakları verilecek. Kraliçe ilk tweetini 2014 yılında Londra’da katıldığı bir müze ziyaretinde atmıştı. Elizabeth’in şuan 2.16 milyon takipçi sayısının sosyal medya uzmanı sayesinde ne kadar yükseleceği merak konusu.

Elizabeth Taht Rekoru Kırıyor!

Bugüne kadar İngiltere kraliyet aileleri arasında en uzun süre tahtta kalan kraliçe olarak görülen Elizabeth yaptığı yeni çıkış ile daha uzun yıllar iktidarda kalacağının sinyallerini verdi. Bugüne kadar 63 yıl, 7 ay, 2 gün tahta kalan büyük-büyük anneannesi olan Kraliçe Victoria’nın rekorunu kırması beklenen Elizabeth, iktidarının 63. yılında kutlama yapmamıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar