Ana SayfaHaberler11.6 Milyon Emekliye Yeni Yıl Hediyesi

11.6 Milyon Emekliye Yeni Yıl Hediyesi

Bu yılsonunda emeklileri ilgilendiren çok önemli bir adım atıldı. Rakamlar henüz kesin değil ama çalışmalar tamamlanarak Başbakan Yıldırım’a sunuldu. Yaklaşık 11 milyon emeklinin beklediği haberde nihai sonuç doğmak üzere. Emekliler, promosyon için devreye giren Başbakan Yıldırım’dan yılbaşında müjde bekliyor. Bu konuda TÜED Başkanı çağrı yaptı: “Rakamların yükseltilmesini bekliyoruz. Beklentileri karşılayacak bir tutar istiyoruz.” Şeklinde çağrıda bulundu.

Pazarlıkta Ulaşılan Son Rakam Başbakan Yıldırım’a Sunuldu!

Yaklaşık 11.6 milyon emekli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bankalar arasında tamamlanarak Başbakan Binali Yıldırım’a sunulan banka promosyonu pazarlığının sonucunu merakla beklemeye başladı. Başbakan Yıldırım’dan kendisine sunulan rakamları yükseltmesini bekleyen emeklilerin cebine girecek ciddi bir meblağ, yılbaşı hediyesi olacak.

Emeklilerin talepleri arasında yıllardır ilk sıralarda olan banka promosyonu verilmesi konusunda son aşamaya gelindi. Çalışma Bakanlığı ile bankalar arasında yaklaşık 1 yıldır süren görüşmeler tamamlanarak, pazarlıkta ulaşılan son rakam Başbakan Yıldırım’a sunuldu.

TÜED Başkanı Kazım Ergün “Gelinen Aşamadan Memnunuz”

Türkiye Emekliler Derneği TÜED Başkanı Kazım Ergün, “Yıllardır talep ettiğimiz banka promosyonunda artık sona yaklaşılmış olmasının memnuniyetini yaşıyoruz. Bu memnuniyetimizin dört başı mamur bir mutluluğa dönüşmesi için verilecek rakamların emeklilerin beklentilerini karşılayacak, bir yaralarına merhem olacak miktarda olması gerekiyor” dedi.

Ergün, emeklilerin yıllık 100-150 lira rakamlarını düşük bulduğunu Başbakan’dan yükseltmesini beklediklerini” söyledi.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar